D Line Robotic D100 - výprodej
D Line Robotic D100 - výprodej

D Line Robotic D100 - výprodej

PO_D100
Poslední kus skladem
32 307,00 Kč
S DPH


Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 32 307,00 Kč

 
Vysavač dna s velmi jemným filtračním košem probazény do plochy 24m2. Vysavač je určen pro bazény hranatého tvaru.
Nepřekonatelný sací výkonHlavním znakem BWT robotických vysavačů je nejvýkonnější sání ze všech robotů dostupných na trhu (19 m3/h <28 500 l/cyklus). Mohou dosáhnout až dvojnásobku sacího výkonu díky přesnému nastavení sacích otvorů. Čím více se přibližují k dané ploše při vysávání, tím je sání výkonnější. Sání lze nastavit tak, aby efektivně zachytávalo různé druhy nečistot. Díky nízkému nastavení sacích otvorů lze efektivně odstranit každé zrnko písku např. u bazénů nacházejících se v blízkosti pláže.
Efektivní pohybČtyři velká kola usnadňují BWT robotickým vysavačům pohyb po dně bazénu. Snadno se vyrovnávají s překážkami a lehce se pohybují mezi hračkami zapomenutými na dně bazénu. Jednoduchý a nekompromisní způsob pohybu je ideální pro rodinný bazén.
4D filtrRobotické vysavače BWT jsou vybaveny exkluzivním 4D filtrem, který má retenční kapacitu čtyřikrát lepší než kterýkoli jiný. Technologie filtru 4D využívá speciální filtrační tkaninu, která má filtrační schopnost 2 mikrony. Díky tomu zaručuje BWT nejlepší filtraci na bazénovém trhu, která je v současné době k dispozici.
Inteligentní pohybRoboti BWT obsahují inteligentní a exkluzivní Smart Navigation System. Zařízení má vlastní gyroskop a používá vlastní algoritmus. Systém zajišťuje překážky, a pak vypočítá optimální dráhy pohybu a čištění. Dno bazénu je dokonale čisté, a to s minimem pojezdů v rekordním čase.
Snadné čištěníBWT robotické vysavače jsou intuitivní a jednoduché na obsluhu. Zapnete je, a to je vše. Po vyčištění se automaticky vypnou. Filtr lze snadno vyjmout a vyčistit, a to pouhým stisknutím tlačítka.
1 ks
13152
No reviews