Úprava magnéziové vody ZODIAC MAGNAPOOL 22G, do 90 m3
Úprava magnéziové vody ZODIAC MAGNAPOOL 22G, do 90 m3

Úprava magnéziové vody ZODIAC MAGNAPOOL 22G, do 90 m3

V_93170090
Poslední kus skladem
57 990,46 Kč
S DPH

Automatický systém pro úpravu vody.


Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 57 990,46 Kč

 

Magnesium je mimořádně prospěšný prvek z přírody

Voda v bazénu s Magna Pool™ systémem, je mimořádně šetrná k pokožce, nedráždí oči a dosahuje maximální čistoty.
Má léčebné účinky na citlivou pleť a všechny kožní problémy. Hořčík působí na kůži jako magnet, a tím pomáhá detoxikovat jak pokožku, tak tělo od nečistot, zmenšuje póry a udržuje pokožku jemnou, hladkou a zdravou. Pomáhá zmírňovat tělesné potíže, podporuje zdravý spánkový cyklus, uvolňuje stres a úzkost, poskytuje energii svalům a omlazuje tělo.

Magnesium -  je mimořádně prospěšný prvek z přírody
Nachází se v mořské vodě, stejně tak jako v lidském těle a v každé živé tkáni. Hořčík je jedním ze základních minerálů potřebných pro naše tělo a pro jeho zdraví. Lázně obohacené hořčíkem jsou mnoho let uznávány. Zdravé buňky se dále promítají do celkového zdraví a kondice člověka.

Jak Magna Pool™ funguje?

Hlavním a nejcennějším prvkem jsou minerály magnezia, které jsou získávány z moře a obsahují chloryd hořečnatý. Ty se po té rozpustí v bazénové vodě, podobně jako je tomu u zařízení na úpravu slané vody. O samotnou úpravu vody se stará zařízení Magna Pool™, jehož elektrolytickou celou proteká voda s rozpuštěnými minerály. Díky elektrolýze vzniká Hydroxid hořečnatý MgCl2. Ten ve vodě vytváří přírodní zbytkový chlor desinfikující vodu a také magnesiové mléko, které funguje jako přírodní flokulant. Výsledkem je křišťálově čistá voda.

K zařízení Magna Pool™ je možnost dokoupit modul pro dávkování pH. Filtrování vody by mělo probíhat přes filtrační médium tvořené granulemi z filtračního skla. To zajistí maximální účinnost při filtraci vody a také velkou úsporu vody při proplachování filtrace až o 75 %. Magna Pool™ přirozeně zpomaluje vytváření chloraminových molekul, které mohou způsobit nepříjemný zápach, dráždění kůže a očí. Nárůst chloraminů je až 4krát nižší než u klasické úpravy vody a je jich ve výsledku o 40 % méně.



Materiály ke stažení:
1 ks
No reviews