Měřící stanice Laguna - digitální bezchlor. úprava, do 150 m3
  • -2 500,00 Kč
Měřící stanice Laguna - digitální bezchlor. úprava, do 150 m3

Ionizátor BLUE GOLD pro bazény - pouze řídící jednotka

L_339514
Poslední kus skladem
9 965,00 Kč 12 465,00 Kč -2 500,00 Kč
S DPH

Úpravna vody ionizací (měď a stříbro) pro objem bazénu do 150m3 vody

Řídící jednotka pro elektrolytický systém využívající uvolňování iontů mědi a stříbra,ušetří 75-95 % chemikálií k ošetřování bazénové vody - nástupce výrobku LAGUNA


Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 9 965,00 Kč

 

BLUE GOLD ionizace, řídící jednotka pro údržbu vody ionizací (pro montáž na stěnu)

Bezchlorová úprava vody - systém využívající uvolňování iontů mědi a stříbra, čímž nahrazuje nutnost složitě ošetřovat bazén proti nežádoucím bakteriím a řasám. Použitím tohoto přístroje dochází až k 90% úspory nákladů na chlorovou desinfekci a ostatních chemických produktů na údržbu bazénové vody. Přístroj BLUE GOLD pracuje na bázi řízeného elektrolytického uvolňování iontů stříbra, mědi a zinku do bazénové vody, které zabraňují tvorbě řasy. Přístroj pracuje v součinnosti s filtrační jednotkou, kde jsou v průtokové cele cirkulačního potrubí umístěny speciální elektrody. Tyto elektrody jsou připojené na digitální řídící jednotku, která po nastavení udržuje kvalitu vody.

Montáž a nastavení funkce zařízení je jednoduchá a lze ji vmontovat do již stávajícího rozvodu filtračního okruhu.

Řídící jednotka slouží k propojení s nádobkou - celou s měděno stříbrnými elektrodami. Nástupní vylepšený výrobek původního výrobku LAGUNA, jehož výroba byla ukončena v roce 2010. BLUE GOLD výrobek je odolný proti nepříznivým klimatickým podmínkám strojoven a má vyšší krytí proti vodě IPX6. 

1 ks
No reviews