Měřící stanice Laguna - digitální bezchlor. úprava, do 150 m3
  • -4 383,00 Kč
Měřící stanice Laguna - digitální bezchlor. úprava, do 150 m3

Ionizátor BLUE GOLD pro bazény

L_913320
Skladem
12 176,00 Kč 16 559,00 Kč -4 383,00 Kč
S DPH

Úpravna vody ionizací (měď a stříbro) pro objem bazénu do 150m3 vody

Elektrolytický systém využívající uvolňování iontů mědi a stříbra,ušetří 75-95 % chemikálií k ošetřování bazénové vody - nástupce výrobku LAGUNA


Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 12 176,00 Kč

 

BLUE GOLD ionizace, celá sestava pro údržbu vody ionizací (s jednotkou pro montáž na stěnu)

Bezchlorová úprava vody - systém využívající uvolňování iontů mědi a stříbra, čímž nahrazuje nutnost složitě ošetřovat bazén proti nežádoucím bakteriím a řasám. Použitím tohoto přístroje dochází až k 90% úspory nákladů na chlorovou desinfekci a ostatních chemických produktů na údržbu bazénové vody. Přístroj BLUE GOLD pracuje na bázi řízeného elektrolytického uvolňování iontů stříbra, mědi a zinku do bazénové vody, které zabraňují tvorbě řasy. Přístroj pracuje v součinnosti s filtrační jednotkou, kde jsou v průtokové cele cirkulačního potrubí umístěny speciální elektrody. Tyto elektrody jsou připojené na digitální řídící jednotku, která po nastavení udržuje kvalitu bazénové vody.

Montáž a nastavení funkce zařízení je jednoduchá a lze ji vmontovat do již stávajícího rozvodu filtračního okruhu.

Sestava obsahuje řídící jednotku s propojovacími kabely, elektrolytickou celu  pro montáž vlepením do potrubí na průměr 50mm s elektrodami, tester pro měření obsahu mědi ve vodě a návod k montáži s nastavením funkce ionizačního zařízení.

Nástupní vylepšený výrobek původního výrobku LAGUNA, jehož výroba byla ukončena v roce 2010. BLUE GOLD výrobek je odolný proti nepříznivým klimatickým podmínkám strojoven a má vyšší krytí proti vodě IPX6. Výkon zařízení lze nastavit od malých bazénů až pro bazény s obsahem 150m3 vody.

2 ks
4.004.004.004.004.00

Avatar Pavlína M.
26.05.2022
Výhody:
90% omezení chlóru

Slabiny:
návod na obsluhu celkem nic moc

Celkový názor:
Nechceme v bazénu používat chlór, proto jsme po Guanicidu sáhli po ionizátoru. Dnes jsme jej poprvé zapnuly a doufám, že vše bude v pořádku. Nechali jsme nastavené hodnoty, uvidíme, co s tím, protože musím přiznat, že návod, co s tím při prvním spuštění jsem moc nepochopila, respektive tam byla jen hodnota mA, při dané velikosti bazénu a ta nastavená by měla pro náš bazén být OK, ale nevím, co s tím dál, žádné další instrukce tam nejsou, budu tedy muset skouknout nějaká videa...

Zdroj recenzí pochází z nákupního portálu Heureka

No reviews